Samen realiseren we moeiteloze groei van jouw bedrijf

Je bent ondernemer en je houdt van wat je doet. Mensen helpen en mensen gelukkig maken. Daar word jij ook gelukkig van.
Maar het ondernemerschap bevat ook taken waar je niet zo blij van wordt. Facturatie, marketing en social media onderhouden. Het slurpt vaak veel van je tijd op en kost jou energie.
Dat kan makkelijker!

Voor de groei van je bedrijf is goede communicatie van belang. In verbinding staan met je (potentiële) klanten om hun vertrouwen te winnen, zodat ze jouw dienst(en) kopen.
In verbinding staan met jouw publiek kan via je website, een blog, een nieuwsbrief of social media. Maar deze vullen met heldere, pakkende teksten kost tijd en energie. Tijd en energie die je in leuke activiteiten wilt steken, zoals je klanten helpen of tijd doorbrengen met familie & vrienden.

Sanshine Schrijft jouw persbericht, nieuwsbrief of blog! Zodat jij meer tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven.

Wil je de teksten op je website herzien, omdat jouw bedrijf is gegroeid en je nieuwe producten of een vernieuwde visie hebt? Wil jij je klanten vertellen over nieuwtjes over je bedrijf of branche? Wil jij je klanten informeren of iets leren door middel van een e-book? Of wil je jouw bedrijf in de krant?

Laten we dan samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf. Samen jouw boodschap op papier zetten in een taal die bij jou en jouw bedrijf past.

Samen jouw "Over Mij" pagina schrijven

Jouw bedrijf in de krant voor jouw persbericht

 

Vertel het jouw klanten voor jouw nieuwsbrief

Finetuning van jouw tekst voor de redactie van jouw tekst (e-book, bedrijfsbrochure, nieuwsbrief of blog)

Check van jouw tekst voor de tekstcorrectie op jouw tekst

Samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf. Op een ontspannen manier.
Onder het genot van een kop koffie of thee, ontspannen in jouw eigen (praktijk)ruimte, vertel jij mij over jouw bericht in de krant of de onderwerpen voor de  nieuwe editie van je nieuwsbrief. Ik maak aantekeningen en een paar dagen later ontvang je een opzet in je mailbox. Een tekst voor jouw nieuwsbrief die jouw persoonlijkheid en jouw passie weerspiegelt of een tekst voor jouw persbericht die aan de redactionele eisen voldoet.
Jij vertelt, ik schrijf.
Zo gemakkelijk gaat dat.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Voor alle opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van Sanshine Schrijft van toepassing.