Voor de verbinding met jouw (potentiële) klanten schrijf je allerlei teksten. Voor je website, je nieuwsbrief, je e-book, je bedrijfsbrochure of blog bijvoorbeeld. Soms loop je vast bij het schrijven van deze teksten. Dan blijf je maar turen en komen jouw woorden maar niet in een lekkere flow op papier. Of je hebt jouw boodschap voor een groot deel klaar maar de finishing touch ontbreekt.

Bij een finetuning van jouw tekst kijk ik met je mee of en hoe jouw tekst nog krachtiger kan worden. Naast een spellings- en grammaticale check beoordeel ik de tekst inhoudelijk en geef suggesties ter verbetering. Zodat jouw tekst meer flow krijgt en (nog) lekker(der) loopt.

Wil jij ook een heldere tekst met de juiste flow?

Verfijning van jouw tekst. En zorgen dat jouw persoonlijkheid zich vertaalt in jouw communicatie aan jouw klanten. 

Foto FaroshiaFaroshia Bergraaf, eigenaresse van EmoWorks:

“Mijn webteksten laten redigeren door Sanshine Schrijft was een goede zet. Er is meer harmonie in mijn teksten gekomen en ze zijn getoetst op aantrekkelijkheid vanuit het perspectief van de klant. Sandra kijkt goed mee naar je doelen en de boodschap die je over wilt brengen aan je publiek. Sandra is een echte professional naar m'n hart; kundig, grondig en to the point. Sprankelend in haar voorkomen, maar nog belangrijker met oprechte aandacht voor haar klant. Ook in de nazorg blijft Sandra meedenken over wat ze voor je kan betekenen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Mocht je aan het nadenken zijn over je websiteteksten zou ik beslist binnenkort een afspraak met Sandra maken! Een echte aanrader want uiteindelijk laat ze jouw website sprankelen!”

MatthijsMatthijs van Dijk, eigenaar van Howeco:

“Wij hebben een artikel in het blad Ondernemend Drechtsteden geplaatst. Voor het maken van dit artikel kwam iemand langs om een interview af te nemen en foto’s te maken. Aangezien wij vaak erg kritisch zijn, hebben wij de teksten een aantal keren laten redigeren, maar zonder het gewenste resultaat. Ik heb aan Sandra gevraagd om de teksten te herschrijven. Toen ze ja zei was er wel een maar… “Zomaar herschrijven doen we niet, we gaan hier een goede tekst van maken die past bij jou en jouw bedrijf”.
Dit heeft Sandra goed op gepakt. Na het redigeren en herschrijven van de tekst heeft zij een mooie tekst aangeleverd die wij hebben laten plaatsen in ons artikel. Bedankt Sandra! Een goed stukje tekst voor een eerlijke prijs. Ik kan Sandra hiervoor van harte aanbevelen”.

Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Voor slechts € 65,- heeft jouw tekst flow, helderheid en sprankeling

Bevat je tekst de juiste flow, maar twijfel je of deze eventueel spellings- en/of grammaticale fouten bevat?
Kijk dan bij Check van jouw tekst voor een tekstcorrectie. 

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!