Sanshine Schrijft... inspirerende schrijfworkshops die jou laten stralen!
                         in verbinding met je gevoel

 

WY in de tent zomerweek   Schrijfworkshop 'Mantra Schrijfcafé'

Na een geweldige en zeer goed bezochte zomerse week eind juli vorig jaar vindt de ‘WY in de tent-week’ van Yvette Baan en Wim Dankaarts ook nu weer plaats.
Van 21 t/m 28 juli 2019 kun je deelnemen aan ontspannende activiteiten om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

Op zondag 28 juli organiseren WY Centrum voor Bewust-Zijn en Sanshine Schrijft van 14.00 tot 16.30 uur het Mantra Schrijfcafé.
De workshop is een combinatie van de helende werking van mantra’s zingen en de reflectieve werking van intuïtief creatief schrijven. Mantra's zingen en schrijven vanuit je gevoel... twee waardevolle instrumenten om naar binnen te keren... te luisteren naar je hart. Een prachtig, liefdevol samenspel waarin de reis naar jouw mooie Zelf centraal staat. Een verrassende workshop die je inzichten, ontspanning en verbinding met je gevoel kan geven.
Tijdens deze editie gaan we jouw droom onderzoeken en bekrachtigen. Wat is jouw hartsverlangen?
Deelname 15 euro pp.

AANMELDEN VIA: https://forms.gle/xfqCvXZkKWtKdGheA

De tent staat op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel, Baanhoekweg 25 in Dordrecht.
Meer info over de andere activiteiten in de tent vind je in dit evenement:
https://www.facebook.com/events/780933555634231/

 

 

Schrijfreis naar jouw gevoel mini Schrijfworkshop 'Schrijfreis naar jouw gevoel'

Weet jij exact wat je voor jezelf wilt in het leven?
Weet jij welke ervaringen je voor jezelf wilt creëren?
Of verloopt veel in jouw leven in een stand van automatische piloot?

Vaak bestaat ons leven uit vaste patronen.
Opstaan, ontbijten & aankleden, kinderen naar school brengen, naar het werk, koken, wassen, schoonmaken, nog wat sporten of ontspannen en weer naar bed. Om de volgende dag het hele riedeltje te herhalen.
Misschien werkt dat helemaal prima voor je en leid je een gelukkig leven. Maar misschien vraag je je af of het ook anders kan. En dan rijst de grote vraag… hoe??
Met de intuïtieve schrijfworkshop ‘Schrijfreis naar jouw gevoel’ maak je verbinding met je gevoel en ga je al schrijvend op reis in jou. Op weg om inzichten te krijgen over jouw wensen in het leven. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe het anders kan.

Vaak zijn er emoties, zoals angst, in het spel die jou tegenhouden om jouw droom te verwezenlijken. Om die emoties op een rijtje te zetten kan jou al helpen om een aanzet te maken tot jouw bloei.

Tijdens de workshop:

  • neem je jouw gevoel onder de loep en breng je jouw emoties in kaart
  • beschrijf je of en wat je met die emoties wilt doen
  • zaai je jouw wensen / dromen

Met creatief intuïtief (= op gevoel) schrijven kun je de diepte ingaan en zelfonderzoek doen. Het veroorzaakt reflectie en geeft inzichten. Al schrijvend luister je naar je hart en komt er boven wat er gehoord wil worden.

De workshop bestaat uit een 2 uur durende schrijfworkshop én een lunch. Het vindt plaats in de Stayokay Dordrecht, een rustige locatie met uitzicht op het groen van de Biesbosch.

Praktische zaken:

Datum: nieuwe datum volgt
Waar: Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25
Kosten voor dit all-in concept: € 49,- p.p.
Aanmelden:
Na aanmelding ontvang je een rekening; je plaats is gereserveerd zodra je de rekening hebt voldaan
Je neemt zelf je favoriete schrijfboekje en een pen mee

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, zijn er maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

 

 Ontdek jouw Kracht in de Natuur mini Schrijfworkshop 'Ontdek jouw Kracht in de Natuur'

Krachtig in het leven staan... weten wie je bent & wat je wilt, in contact staan met je gevoelens en weten wat jouw Kracht is.
Misschien sta je krachtig in het leven, misschien ben je nog zoekende.

In de intuïtieve schrijfworkshop ‘Ontdek jouw Kracht in de natuur’ reik ik je handvatten aan in jouw reis naar jouw Kracht. Om meer inzichten en meer zicht te krijgen op jouw Kracht. Dat waar jij goed in bent of die fantastische karaktereigenschap bijvoorbeeld. 
Zodat jij krachtig in jouw leven kan staan. Kan bloeien. Kan stralen. Kan genieten van het leven.

De workshop is een weldaad voor jouw ontspanning. In een ontspannen toestand komen de antwoorden in jou namelijk makkelijker boven water.
Het is een volledig verzorgde dag, van 10.30 tot 15.00 uur, in een natuurlijke omgeving, op een ontspannen locatie in de Dordtse Biesbosch. Met een rondvaart op een privéboot door het rustgevende groen van de Biesbosch, een uitgebreide lunch en een schrijfworkshop bij het relaxte Stayokay Dordrecht.

Jouw dag begint ontspannen met een vaartocht door de Dordtse Biesbosch. Bij de Stayokay Dordrecht stap je aan boord van de privéjacht van Chantel van Eijsden. Trossen los, zorgen overboord. Langzaam laat je je door de stille wateren van het prachtige natuurschoon glijden. Onderweg krijg je de eerste schrijfoefeningen. Na ruim een uur varen ga je bij de Stayokay weer aan wal. Daar wacht een uitgebreid lunchbuffet op je. Bij mooi weer kun je je lunch op het terras nuttigen. Na een uur lunchtijd begint de twee uur durende schrijfworkshop. Korte, simpele schrijfoefeningen helpen jou op weg naar binnen. Krachtig naar de kern. Naar de antwoorden in jou. Een verrassend en creatief programma dat creatief intuïtief schrijven stimuleert, ontspanning & plezier geeft en inzichten brengt.

Met intuïtief (op gevoel) schrijven kun je de diepte ingaan en zelfonderzoek doen. Het veroorzaakt reflectie en geeft inzichten. Al schrijvend luister je naar je hart en komen de antwoorden en dat wat er gehoord wil worden naar boven.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met:
💜 inzichten over jouw Kracht
💜 meer zicht op jouw emoties
💜 rust en ontspanning in je hoofd en lichaam

Praktische zaken:

Datum: nieuwe datum volgt
Waar: Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25
Kosten voor dit all-in concept: € 85,- p.p.
Aanmelden via
Na aanmelding ontvang je een rekening; je plaats is gereserveerd zodra je de rekening hebt voldaan
Je neemt zelf je favoriete schrijfboekje en een pen mee

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, zijn er maximaal 6 plaatsen beschikbaar.
Een geweldige reis om met een paar vriendinnen te maken!