Het coachen van mensen is jouw passie. Mensen helpen en zien groeien & (op)bloeien geeft jou een intens gelukkig gevoel. En het gaat vanzelf. In een natuurlijke flow.
Jouw mooie bedrijf heb je daarop ingericht. Met verschillende communicatiekanalen zoals social media, een nieuwsbrief, een flyer en een website. Op je website klopt het hele verhaal. Het geeft een goed beeld van jouw dienst(en).
Maar geeft het verhaal op jouw “Over Mij” pagina jouw persoonlijkheid weer?

Veel mensen vinden het lastig om over zichzelf te praten. Om te vertellen over waar ze goed in zijn, waar ze blij van worden, wat hen drijft.
Herken jij je hierin?

Mijn Over Mij paginaToch is de “Over Mij” pagina op je website een onderdeel van je visitekaartje. Bezoekers van je website bekijken ook deze pagina en lezen jouw verhaal om te beoordelen of ze met jou in zee willen gaan. Of er een klik is. En dan wil je toch dat in jouw verhaal jouw persoonlijkheid en jouw liefde voor je vak verweven zit?

Voel jij je te bescheiden om jouw verhaal krachtig neer te zetten? Of zit het wel in je hoofd maar weet je het niet zo goed onder woorden te brengen?

 

Laten we dan samen jouw “Over Mij” pagina schrijven. Onder het genot van een kop koffie of thee, ontspannen in jouw eigen (praktijk)ruimte, vertel jij mij wie je bent. Wat je doet en waarom je daar gelukkig van wordt. Ik maak aantekeningen en een paar dagen later ontvang je een opzet in je mailbox. Een tekst die jouw persoonlijkheid en jouw passie weerspiegelt.
Jij vertelt, ik schrijf.
Zo gemakkelijk gaat dat. 

Samen zetten we een krachtig verhaal voor jouw “Over Mij” pagina op papier. Zodat jouw visitekaartje een sprekend beeld over jou geeft en de websitebezoeker jou al een beetje leert kennen. Wat de kans op samenwerking vergroot. Want uiteindelijk wil je toch nóg meer mensen helpen?

Laten we samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf; ieder vanuit onze eigen passie.
Laten we samen een mooi beeld over jou neerzetten.
Al voor € 99,- heb jij een krachtige “Over Mij” pagina.  

Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Nieuwsgierig naar mijn "Over Mij" pagina? Lees hem hier.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!