Je teksten zijn je visitekaartje. Ze weerspiegelen wie jij bent en waar jij met jouw bedrijf voor staat. Ze zijn een reflectie van jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf.
Taalfouten in jouw weerspiegeling kunnen slordig over komen. Ze kunnen de lezer afleiden. In sommige gevallen kunnen lezers het zo storend vinden dat ze afhaken. Taalfouten kunnen je dus, in het ergste geval, klanten kosten. Dat wil je toch niet?

Je wilt juist groei van jouw bedrijf. Meer mensen helpen.
Je schrijft je eigen teksten. Voor je nieuwsbrief en blog. Daar ben je trots op. En terecht.
Maar soms kan het voorkomen dat je te lang op je tekst zit te turen. Zo lang dat je taalfouten over het hoofd ziet. Schrijfblind noemen ze dat.
Dat iemand in zo'n geval met je mee kijkt, kan uitkomst bieden. Iemand die met een frisse blik naar jouw tekst kijkt en binnen een mum van tijd de grammaticale en spellingsfouten eruit vist. Iemand die jouw tekst glad strijkt. Zodat je lezer alle aandacht voor jouw verhaal heeft. Want dat verdient jouw zelf geschreven tekst.

Al voor 55 euro verzorg ik de tekstcorrectie op jouw nieuwsbrief of blog of welke tekst dan ook.

Vind jij spelling lastig? Wanneer schrijf je een woord met -dt of -d of -t?

Met oog voor detail corrigeer ik jouw tekst op eventuele spellings- en grammaticale fouten en geeft je verbeterpunten. De -d's en -dt's in orde, de komma's en punten op de juiste plaats en de puntjes op de i. Zodat jij een goed leesbare tekst met een heldere boodschap voor jouw klanten hebt.

Portret Linda 2017 miniLinda Snijders, eigenaresse van Your Second You:

"Ik heb Sandra haar hulp ingeschakeld voor het redigeren van teksten voor een nieuw online product. Spelling is gewoon niet mijn allersterkte puntJ Bovendien is het altijd fijn om iemand van buitenaf naar je werk te laten kijken. Zij leest het namelijk met hele andere ogen dan ik. En dat is wat ik nodig heb.
Ik ken Sandra al een tijd en wist dat zij de juiste persoon was om mijn teksten te redigeren. Ze heeft affiniteit met mijn doelgroep, waardoor het makkelijk is om in te leven mijn teksten. 
De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra geeft duidelijk aan wat en hoe ze te werk gaat. Fijn om zulke heldere afspraken te hebben! Ik wist precies wat ik kon verwachten.
Het geredigeerde stuk kreeg ik sneller dan ik had verwacht terug. Én met hele goede feedback waar ik direct mee aan de slag kon!"

 Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Voor slechts € 55,- heb jij een correcte tekst met heldere boodschap

Wil je naast correctie van je tekst dat deze beter loopt, er flow in zit en dat deze jou en jouw bedrijf goed reflecteert?
Kijk dan bij Finetuning van jouw tekst voor het redigeren van je tekst.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!