Kruip in de huid van

Ondernemers tekstueel ondersteunen bij de groei van hun bedrijf… wat vind ik dat toch heerlijk om te doen. Het schrijven of redigeren van een persbericht, nieuwsbrief, blog, e-book of website… mijn klant heeft meer verbinding met haar klanten en is daardoor blij… en ik ben blij dat ik mag en kan ondersteunen. Elkaar helpen… dat maakt de wereld een stukje mooier. Toch?

Persoonlijk word ik ook gelukkig van mijn werkwijze.

Graag ontmoet ik de ondernemer in haar eigen bedrijf. In haar eigen omgeving bespreken we de wensen en mogelijkheden. In haar eigen omgeving waar ze straalt en zichzelf is. Waar ik goed kan zien hoe haar persoonlijkheid en uitstraling is. Zodat ik een beetje in de huid van de klant kan kruipen. Om vervolgens haar boodschap goed te kunnen verwoorden.

Dat geeft mij plezier. Dat geeft mij extra plezier naast het plezier van het vak. Niet de “gooi het maar via de email over de schutting”-aanpak, maar de personal touch. Dat blijft keer op keer heerlijk om te doen.
In die huid…

Verhalen van mijn klanten

Laat je inspireren door onderstaande verhalen van ondernemers. Meer ervaringsverhalen lees je hier