Natuurlijk wil je weten hoe andere ondernemers het werken met mij (hebben) ervaren. Lees gerust de referenties. Of blader op je gemak door een deel van mijn klantenbestand (klik op een logo), waar je de referentie en een omschrijving van de opdracht kunt lezen.

Yoga Sur Place:
"Sandra heeft een persbericht voor mijn yoga evenement geschreven en aan regionale media aangeboden. Ik ben erg tevreden over de vlotte en bekwame samenwerking. Het persbericht is door verschillende huis-aan-huisbladen en AD de Dordtenaar geplaatst zodat mijn evenement breed onder de aandacht kwam".

CoVita:
“Sandra checkt maandelijks mijn nieuwsbrieven en de teksten op mijn website. Zij heeft niet alleen de kennis in huis maar denkt ook stappen verder. Zij kijkt kritisch naar mijn teksten en inhoud en dat waardeer ik zeer. Sandra, hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking!”

Your Second You:
“Als Virtueel Assistent help ik mijn opdrachtgevers met hun online marketing. Daar hoort vaak ook (een stukje) redigeren van teksten bij. Dat lukt wel. Alleen toen ik mijn eigen E-book “in 5 stappen een plan van aanpak voor jouw geweldige online training(en)” aan het schrijven was, liep ik vast. Ik had een extra set ogen nodig die mee kijkt. Ik ken Sandra al een tijdje en heb haar benaderd of ze mij kon helpen. Ze heeft kritisch naar de tekst gekeken, gaf me tips en wist nog wat foutjes eruit te halen die ik zelf had gemist. De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra is duidelijk in haar communicatie en gewoon een fijn mens om mee te werken!”