Sanshine Strippenkaart

Je bent ondernemer. Jouw vak is jouw passie. Je wordt er gelukkig van.
Maar bij het ondernemerschap komt meer kijken. Marketing, facturatie en e-mailafhandeling bijvoorbeeld. Hierdoor heb je veel ballen in de lucht te houden. Soms misschien wel teveel. Waardoor jouw energie weg lekt naar die minder leuke taken en je minder vaak toekomt of minder kunt genieten van jouw vak.
Zou je taken uit handen willen geven?
Om je meer te kunnen focussen op jouw core business?

Met de Sanshine Strippenkaart bied ik jou een makkelijke en betaalbare manier om je marketing uit te besteden op een manier die goed voor jou voelt. Hierdoor krijg jij weer meer lucht en ruimte.
Ik schrijf de tekst voor jouw nieuwsbrief of blog. Of vergroot ik de naamsbekendheid van jouw bedrijf door een bericht in de lokale kranten.
Met de aanschaf van een Strippenkaart gaan we de samenwerking aan om samen de verbinding te leggen en te vergroten met jouw klanten. Zodat ze jou beter leren kennen, het vertrouwen bij hen groeit en ze tot aankoop van jouw dienst overgaan.

Wat houdt de Sanshine Strippenkaart in?
De Sanshine Strippenkaart is vergelijkbaar met een abonnement. Ik schrijf de tekst voor jouw nieuwsbrief, blog of persbericht. Je kunt het abonnement naar eigen smaak inrichten. Wil jij ondersteuning bij alleen je nieuwsbrief of je nieuwsbrief én je blog? Of wellicht ook je bericht aan de krant?

Samen gaan we aan de slag. Dat wil zeggen…
Jij geeft het onderwerp aan
Ik schrijf de tekst
Jij beoordeelt of de tekst naar wens is
Bij de nieuwsbrief en blog krijg je de tekst en verwerk je die zelf in je mailsysteem of website. Bij het persbericht verzorg ik de verzending naar de lokale media.

Maandelijks komen we bijeen om de onderwerpen voor de komende periode te bespreken. Wat wil jij jouw klanten vertellen en/of welke kennis wil je delen?
Zowel bij de kennismaking c.q. start van de samenwerking als bij de maandelijkse bespreking van de onderwerpen bezoek ik jou in jouw praktijk, salon of kantoor. Om jou te zien in je eigen natuurlijke omgeving en te zien welke uitstraling je dan hebt, helpt mij om jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf goed neer te zetten en te verwoorden in de communicatie naar jouw klanten. Het beoordelen van mijn opzet (de teksten) gebeurt via e-mail of telefoon.

Wat kost de Sanshine Strippenkaart?

Strippenkaart Zonnig
Je wilt ondersteuning bij 1 marketingtool, bv je nieuwsbrief
Schrijven van jouw tekst
4 strippen € 196,-
8 strippen € 384,-
12 strippen € 564,-
Finetunen van jouw tekst
4 strippen € 156,-
8 strippen € 304,-
12 strippen € 444,-
Strippenkaart Sprankelend
Je wilt ondersteuning bij 2 marketingtools, bv je nieuwsbrief én blog
Schrijven van jouw tekst
4 strippen € 356,-
8 strippen € 696,-
12 strippen € 1020,-
Finetunen van jouw tekst
4 strippen € 276,-
8 strippen € 536,-
12 strippen € 780,-
Strippenkaart Stralend
Je wilt ondersteuning bij 3 marketingtools, bv je nieuwsbrief, blog en persbericht
Schrijven van jouw tekst
4 strippen € 516,-
8 strippen € 1008,-
12 strippen € 1476,-
Finetunen van jouw tekst
4 strippen € 396,-
8 strippen € 768,-
12 strippen € 1116,-

 
Het eenmalig schrijven van jouw nieuwsbrief, blog of persbericht kost € 75,-. Met de Sanshine Strippenkaart krijg je 35, 40 of zelfs ruim 42% korting.