Bloggen is in. Bloggen betekent kennis delen. Jouw kennis delen.
In een blog kun je de oplossingen voor het probleem van jouw klant beschrijven. Hiermee maak je het voor jouw klant makkelijker om je te volgen en vertrouwen in je te krijgen. Vertrouwen en de gunfactor leiden tot aankopen. “Zij weet er veel van, zij zal mij wel goed kunnen helpen”.

Met bloggen kun je jouw (potentiële) klanten ook informeren en inspireren. Je kunt met ze in verbinding staan door berichten over jezelf, over je bedrijf of je branche te delen.

Blog

Wil jij ook betere verbinding met je klanten en gaan bloggen?
Maar ontbreekt het je aan kennis, tijd of inspiratie?

Samen schrijven we jouw blog. Samen aan tafel. Jouw kennis delen en mensen inspireren. Samen werken we jouw verhaal uit in een stijl en toon die past bij jou en jouw bedrijf.

Natuur als inspiratiebron
We kunnen samen werken aan jouw blog aan tafel. Jouw tafel, de mijne of één in een brasserie. We kunnen óók inspiratie opdoen in de natuur. Samen maken we een wandeling in het bos, waarna we verder gaan brainstormen. De natuur, en de ontspanning die zij geeft, verhogen de creativiteit. Betere ideeën worden geboren!

Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Voor slechts € 75,- heb jij een blog en meer verbinding met jouw klanten

Ben je benieuwd naar mijn blog? Wees welkom om een kijkje te nemen.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!