Sanshine Schrijft... inspirerende schrijfworkshops die jou in je kracht zetten!

 

Mantra Schrijfcafé

Een unieke workshop... een combinatie van de helende werking van mantra’s zingen en de reflectieve werking van intuïtief creatief schrijven...

Mantra's zingen en intuïtief schrijven... twee mooie instrumenten om naar binnen te keren... te luisteren naar je hart.
In deze unieke workshop vindt dit samenspel plaats. Een prachtig, liefdevol samenspel waarin de reis naar jouw mooie Zelf centraal staat.
Op reis naar jouw binnenste, jouw kern, om te kijken naar jouw licht.
Een verrassende workshop die je inzichten, ontspanning, verbinding en heling kan geven. Thuis komen bij jezelf.
Ga jij mee op reis naar jouw Licht?

Wanneer: zondag 10 maart
Waar: WY Centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht
Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.45 uur) 
Kosten: 20 euro (contant en liefst gepast te betalen op de middag zelf)

 

Ruik, Schrijf, Creër 

Vier de LIEFDE! Liefde voor jezelf en voor anderen. Of het nu gaat om je trouwdag, Valentijnsdag, je verjaardag, kerst, een jubileumdag of zo maar een dag! Op elke dag kan en mag je de liefde extra aandacht geven. En met deze workshop ben je goed voorbereid op jouw liefdevolle dag! Hoe mooi is het om daarbij al je zintuigen te gebruiken?! De liefde te horen via een mooi gedicht, de liefde te voelen met een heerlijke massage olie, de liefde te proeven met aromatische bonbons en de liefde te ruiken met aromatische oliën! In deze unieke workshop ga je ruiken aan heerlijke aroma's, beschrijven wat die met je doen en er een mooi product van maken.
Bijvoorbeeld een verwarmende knuffelzeep, een massage olie waarvan je weer vlinders in je buik krijgt of geurende kaarsjes die je laat branden bij een romantisch diner. Elke keer is het weer anders. En de cadeautjes die je maakt, gaan we één voor één inpakken met een liefdevolle zelf geschreven quote.
Maak van 'jouw dag' een mooie herinnering met behulp van deze workshop.

Wanneer: maandag 8 april 
Waar: Beauty & Health for Body & Mind in Dordrecht
Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur 
Kosten: 30 euro (contant en liefst gepast te betalen op de avond zelf), inclusief 2 geurige producten, een leuke schrijfervaring en een hapje & drankje