Naast de creatieve schrijfworkshops ondersteun ik bewuste ondernemers met zakelijk schrijven bij de groei van hun bedrijf.
Ben jij een bewuste ondernemer en wil jij bloeiende groei van jouw bedrijf?

Samen realiseren we moeiteloze groei van jouw bedrijf

Ondernemer zijn is leuk!
Je bent coach, therapeut of trainer en je hebt je passie gevonden in het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke groei.
Jij ziet hen groeien en daar ga jij van stralen.
Maar... bij het ondernemerschap komt meer kijken. Strategie, doelen, facturatie en marketing bijvoorbeeld. Taken die afleiden, vaak veel van je tijd opslurpen of misschien zelfs negatieve energie kunnen kosten.
Maar die andere aspecten horen er ook bij. Zoals marketing.

Voor de groei van je bedrijf is goede communicatie van belang. In verbinding staan met je (potentiële) klanten. Zodat ze van volger naar fan groeien om uiteindelijk koper van jouw dienst te worden. In verbinding staan met jouw publiek kan via je website, een blog, een nieuwsbrief of social media. Maar deze vullen met heldere, pakkende teksten kost tijd en energie. Tijd en energie die je in leuke activiteiten wilt steken, zoals je klanten helpen of tijd doorbrengen met familie & vrienden.

Sanshine Schrijft jouw persbericht, nieuwsbrief of blog! Zodat jij meer tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven.

 

Banner zakelijk schrijven

Wil je de teksten op je website herzien, omdat jouw bedrijf is gegroeid en je nieuwe producten of een vernieuwde visie hebt? Wil jij je klanten vertellen over nieuwtjes over je bedrijf of branche? Wil jij je klanten informeren of iets leren door middel van een e-book? Of wil je jouw bedrijf in de krant?

Laten we dan samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf. Samen jouw boodschap op papier zetten in een taal die bij jou en jouw bedrijf past.

Samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf. Op een ontspannen manier.
Onder het genot van een kop koffie of thee, ontspannen in jouw eigen (praktijk)ruimte, vertel jij mij over jouw bericht in de krant of de onderwerpen voor de  nieuwe editie van je nieuwsbrief. Ik maak aantekeningen en een paar dagen later ontvang je een opzet in je mailbox. Een tekst voor jouw nieuwsbrief die jouw persoonlijkheid en jouw passie weerspiegelt of een tekst voor jouw persbericht die aan de redactionele eisen voldoet.
Jij vertelt, ik schrijf.
Zo gemakkelijk gaat dat.

 

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Voor alle opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van Sanshine Schrijft van toepassing.